Najnovije

POPLAVE OPUSTOŠILE AMERIKU: Pogledajte neverovatan snimak potopljenog Teksasa (VIDEO)

Neprestane kiše ponovo su zahavatile već natopljeno područje Teksasa, gde je od prošlog vikenda 27 ljudi poginulo, a 11 se još uvek vodi kao nestalo.
Poplave u Teksasu (Foto: Jutjub /AP)

Poplave u Teksasu (Foto: Jutjub /AP)

U Hjustonu su pale obilne kiše, koje su obnovile strah od novih poplava. Lokalne vlasti su saopštile da su rečni rukavci za sada u dobrom stanju, a naređena je samo jedna nova evakuacija za 30 kuća u Varatonu, jugozapadno od Hjustona i preporučena u Riberfrontu na jugoistoku Teksasa. Reka Brazos, jugozapadno od Hjustona je izazvala najveći brigu, jer je poplavu preselila iz severnog i srednjeg Tekasasa nizvodno prema Meksičkom zalivu, prenosi AP. Očekuje se da će plimni talas potoka koji se uliva u Brazos do ponedeljka porasti na 15 metara, kazao je Riki Meklauf koji meri vodostaj. Prema njegovim rečima, u vodi se ponekad pojavi njuška aligatora, a može se videti i zmija koja gmiže duž zamućene crne vode. Meteorološka služba u Hjustonu je najavila da se očekuje oluja, koja se sporo kreće, ali da bi za nekoliko sati mogla doneti nove padavine. Pogledajte video:
Pročitajte još:Viši zvaničnik NATO: Svetski rat je neizbežan i počinje do letaBalkan i Junkerov plan za spasavanje Evrope
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA