Najnovije

RASKRINKANI: Hakeri objavili prepisku Soroša i Porošenka

RUSIJA - Hakerska grupa Kiber-Berkut je objavila saopštenje u kojem navode da su došli do poverljive prepiske DŽordž Soroša, uticajnog finansijskog magnata i Petra Porošenka, ukrajinskog predsednika.
Soroš (Foto: JuTJub)

Soroš (Foto: JuTJub)

Prepiska potvrđuje da je "Ukrajina potrebna Sorošu kako bi ratovala protiv Rusije", navode pripadnici Kiber-Berkuta. Iz prepiske se vidi da Soroš zagovara dostavljanje super-modernog oružja ukrajinskoj vojsci i prisustvo američkih instruktora u Ukrajini. Soroš je Porošenkov savetnik za vojna pitanja, ističe se u saopštenju Kiber-Berkuta. Soroš je savetovao Porošenka da glavni ljudi za upravljanje bezbedonosnim strukturama i oružanim snagama budu Vesli Klark, američki general i poljski general Valdemar Škipčak. On je takođe Porošenku ukazao da je potrebno ustrojiti vidljivu borbu protiv korupcije, navodi se u saopštenju Kiber-Berkuta.
Pročitajte još:Viši zvaničnik NATO: Svetski rat je neizbežan i počinje do letaAmerički dobrovoljac u DNR ispričao o jezivom zločinu Ukrajinaca pa održao lekciju sunarodnicima u SAD (VIDEO)
Soroš insistira da lideri Evrope dodele Ukrajini pomoć u visini od jedne milijarde evra godišnje, a Kiber-Berkut ističe da je ovo posebno interesantno, jer bi bilo dobro videti kako će građani EU reagovati na ideju finansiranja "kijevske hunte". Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA