Najnovije

Amerikanci žele nuklearni udar na Rusiju (VIDEO)

Američki bloger Mark Dajs odlučio je da proveri spremnost američkih građana da podrže upotrebu nuklearnog oružja protiv druge države. On se na rivi u San-Dijegu obraćao prolaznicima i tražio od njih da potpišu ovakvu peticiju.
Sakupljao potpise za nuklearni napad na Rusiju (Foto: Jutjub)

Sakupljao potpise za nuklearni napad na Rusiju (Foto: Jutjub)

Rezultati njegove ankete su šokantni, jer se gotovo 100% ispitanih građana izrazilo pozitivno. Dejs se predstavljao kao predstavnik Obamine administracije koji skuplja potpise za preventivni udar na Rusiju. Samo jedan čovek je odbio da potpiše ovakvu inicijativu, a svi ostali su potpisali i podržali. Anketa je sprovedena na ulicama grada San Dijega. Podsećamo, nedavno je Si En En objavio istraživanje javnog mnjenja u kojem se vidi da je u očima građana SAD-a nekadašnji predsednik SAD-a, DŽordž Buš, popularniji od aktuelnog predsednika Baraka Obame. Ovo je takođe šokantno znajući da je Buš, kako u SAD-u, tako i u celom svetu, simbol rata i negativne agresivne američke spoljne politike. Ove informacije su značajne, jer pokazuju i potvrđuju istinu da je vlast, manje ili više, uvek ogledalo naroda i građana. Tačnije, često se da čuti mišljenje da su "Amerikanci dobri, ali je Bela kuća ta koja je zla", međutim, fakti govore drugačije. Očigledno da većina građana SAD-a, sudeći prema istraživanjima koja se pojavljuju u javnosti, ne razmišlja mnogo drugačije od pojedinaca koji predstavljaju vladajuću elite. Jedno je sigurno, a to je - demokratija funkcioniše!
Pročitajte još:Evo kako zapadne sile, SAD, Nemačka i Velika Britanija, vide budućnost Balkana!OVO JE PLAN NAPADA NA RUSIJU: Vikiliks otkrio najstrože čuvanu američku tajnu!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA