Najnovije

BIZARNO: Ukrajinski fašisti zarobili Rusa pa se zbunili kad su mu videli tetovažu (VIDEO)

MARIUPOLJ - Organizacija Desni sektor, koja u svojim redovima ima veliki broj neofašista, objavila je snimak navodno zarobljenog vojnika DNR-a koji je državljanin Rusije.
Zarobljeni nacista ? (Foto: Moevideo.net)

Zarobljeni nacista ? (Foto: Moevideo.net)

Mladić Roman Anatoljević zarobljen je kod Širokina, a ukrajinski oficir pokazuje njegova dokumenta iz Ruske Federacije i DNR-a. Na snimku se vidi da je on prebijen nakon zarobljavanja, a u jednom trenutku skida majicu da bi pokazao na leđima tetovažu nacističkog orla sa kukastim krstom. Borci "Desnog sektora" sigurno su bili zbunjeni kada su otkrili da je zarobljeni Rus njihov "beli brat". Međutim, zvanični organi DNR nisu potvrdili da je reč o njihovom borcu: Novoruski mediji podsećaju da je još na početku rata otkriveno da pripadnici neonacističkoh organizacije iz Rusije odlaze da se bore na strani ekstremnih ukrajinskih organizacija. Pogledajte video: Juče je u Maripolju održana vojna parada bataljona "Azov" koji se takođe dovodi u vezu sa neofašizmom a snimak te parade možete videti OVDE.
Pročitajte još:Amerikanci šalju bespilotne letelice da prikupljaju informacije za ukrajinsku artiljeriju (VIDEO)DIRLJIVO: Snajperista Berić napisao priču o stradaloj deci Donbasa (VIDEO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA