Najnovije

NAPADNUTA NIKOLINA PIŠEK: Čupanje za kosu na Tašmajdanu

TV voditeljka Nikolina Pišek doživela je neprijatnost u Tašmajdanskom parku, kada ju je, dok je šetala sa ćerkom, dadiljom i psom, napao veliki pas.
Nikolina Pišek (Foto: Fejsbuk)

Nikolina Pišek (Foto: Fejsbuk)

Naime, kada im je prišao veliki pas Nikolina je pokušala da ga pomeri, ali je onda došao drugi i skočio na kolica. - Dok je moja dadilja gurala kolica, ja sam na povocu šetala Artura. Kad su se stvorili ti veliki psi, vlasnica nije uradila ništa da ih zaustavi, iako je jedan skakao po dečjim kolicima u kojima je bila Una Sofija. Morala sam da reagujem. Počele smo da se svađamo, ali pošto svađa nikuda ne vodi, okrenula sam se i otišla - ispričala je voditeljka. Ona je dodala je da je iznervirana vlasnica velikog psa krenula za njima. - Počela je da me vuče za kosu, čupala me i psovala. Naravno da sam joj odgovorila, neću ćutati nekulturnim osobama. Vikala je da me prepoznala, da zna ko sam, dok sam ja zapanjena i u strahu bežala iz parka. Uplašila sam se za sebe, bebu i svog nedužnog psa, a policajca ili komunalnog inspektora nije bilo u blizini - kaže voditeljka.
Pročitajte još:JELENA GOLUBOVIĆ ŠOKIRA: Ako ne budem rodila onda ću usvojiti kopileŠTA JE SA OVIM LJUDIMA: Maca Diskrecija vređala otetog dečaka u Beloj Crkvi
Izvor: 24sata.hr

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA