Najnovije

UKLETI PAROVI? Učesnike progone duhovi, zovu popa u pomoć!

Učesnici “Parova” tvrde da je kuća u kojoj borave ukleta, a toliko su se isprepadali da su zamolili produkciju da im – pošalje popa!
Učesnici "Parova" (Foto: TV Hepi)

Učesnici "Parova" (Foto: TV Hepi)

Oni, međutim, ne žele da se svešteniku ispovede i okaju grehe, već da on osvešta prostor u kojem trenutno žive. Toma Panters je prvi otkrio kako sumnja da se u kući nalazi duh. Ovako je opisao svoje paranormalno iskustvo: – Celu jednu noć sam se borio sa nečim. Davilo me je. Osećao sam ruke na vratu, a kad sam otvorio oči, nikog nije bilo. Muzičar dramatično dodaje: – Ceo sam bio izgreban. Dok sam gledao u rane, pojavljivale su se nove. Osećam strah, moraću da nosim beli luk sa sobom. Priču je potvrdila i inspektorka Jasna Janković: - Videla sam te ožiljke na Tomi. Nisu ga izgrebali ljudski nokti. To je neka đavolja rabota. Rešenje za probleme našla je Maca Diskrecija: – Trebalo bi svi da odemo kod jedne žene iz Tuzle koja isteruje strah i zle sile. Ona saliva olovo. Ako ti pukne iznad glave, onda je problem rešen. Posle čovek mirno spava, ništa ga ne progoni. Bude srećniji i opušteniji.
Pročitajte još:UVREDE U „PAROVIMA“ POSTAJU SVE ŽEŠĆE I PROSTIJE: Daću ti šampon da se opereš od silnih k……NEURAČUNLJIVI ZMAJ OPET PRETI: Komšiji ću odrubiti glavu kada izađem
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA