Najnovije

RAZOTKRIVENA STARLETA: Maca se prostituiše za 150 evra!

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, sve vreme tvrdi kako se bavi pevanjem i da od toga zarađuje za život, ali poruke do kojih je „Alo!“ došao pokazuju totalno suprotno. Naime, bosanska starleta je, samo nekoliko dana pre ulaska u vilu „Parova“, ugovarala seks sa jednim sarajevskim biznismenom, i to ukoliko joj plati 150 evra.
Maca Diskrecija (Foto: TV Hepi printskrin)

Maca Diskrecija (Foto: TV Hepi printskrin)

Anonimni muškarac poslao je Maci poruku i pitao je koliko može da ostane sa njim, da bi mu ona odgovorila da može koliko on želi. Međutim, Diskrecija je u startu postavila svoje uslove i objasnila da se kod njega u hotelu neće pojaviti dok joj ne uplati novac unapred, kako bi platila vozača i kupila neke seksi krpice. Na njegovo pitanje da li postoji mogućnost da se vide odmah, učesnica „Parova“ mu je napisala: - Večeras imam Slovence! Oko sedam moram Slovence zadovoljiti, stigli su u Bosnu. Sutra mi uplati 150 evra i dolazim u Sarajevo. Idemo u hotel, završimo, i ja nazad. Bolje da ja dođem tamo, poznata sam, ovde me svi znaju. Imam svog šofera već nekoliko godina. Ne brini, sve će biti top - dodala je Senada. - Bez veze mi je to da dolaziš sa nekim, je*em li ga, da nas čeka lik - napisao je biznismen. - Znamo se, a i on će me posle voziti u Beograd. Uplati mi sutra - bila je striktna Maca. Kada je anonimni muškarac pitao zašto unapred da joj uplaćuje novac, kada može i lično da joj da, učesnica rijalitija mu je objasnila da „ne može na ruke“. Senada je isto veče nastavila da šalje i provokativne fotografije, kao i perverzne poruke u kojima objašnjava da je mašina u krevetu i da sa njom treba izdržati. Osim toga, Maca je napomenula da pre seksa treba da se upoznaju. - Neću odmah skočiti na tebe! Fino, polako. Samo seljaci se odmah klepe. Večera, vino, pa seks. Lagano, nekoliko sati - napisala je Nurkićeva kako bi momku bilo jasno šta dobija za ovu cenu. U njihovom dopisivanju Maca je priznala da je probala trojku i da u seksu voli sve. S obzirom na to da u ovoj prepisci svoje telo nudi za 150 evra, ostaje da vidimo da li će Gastoz seks koji su imali u rijalitiju morati da plati retroaktivno. Maca: Nisam laka roba Maca Diskrecija svaki trenutak u rijalitiju „Parovi“ koristi da objasni kako je ona poštena devojka i kako je sa muškarcima bila samo iz ljubavi. Nekoliko puta se branila od napada ukućana, objašnjavajući da ona nije laka roba. - Da sam laka roba, ne bih ušla u rijaliti. Ovde sam došla da se borim. Došla sam da pokažem da nisam sponzoruša - rekla je Maca još po ulasku u vilu „Parova“. Mnogi u vili su napadali Deskreciju kako je pružala seksualne usluge za novac, ali ona nijednog trenutka nije tako nešto priznala.
Pročitajte još:PORNO PAROVI 2015: Ovo su najbolji snimci napaljene družine! (VIDEO 18+)Pogledajte kakav nadimak ima Ružica na Vračaru!
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA