Najnovije

Uhapšen navijač koji je pogodio Jovića

Navijač Partizana koji je na utakmici finala košarkaškog plej-ofa pogodio u glavu Stefana Jovića uhapšen je i priveden sudiji za prekršaje.
Povređeni Jović napušta teren (Foto: Jutjub)

Povređeni Jović napušta teren (Foto: Jutjub)

Navijač Partizana koji je pogodio košarkaša Crvene zvezde Stefana Jovića nije član navijačke grupe, niti ima krivični dosije, preneo je Blic. "Radi se o momku koji nije huligan, niti je u nekoj navijačkoj grupi, jednostavno je bio pod adrenalinom i ponela ga je atmosfera. Nema nikakav dosije, niti je bilo kada kažnjavan", rekao je Blicu izvor iz policije. Kako se navodi, 22 - godišnji P.L. priveden je još za vreme utakmice, a u policiji je priznao krivicu. On prilikom hapšenja nije pružao otpor, a kazna će mu biti određena nakon suđenja. Incident se dogodio u drugoj utakmici između dva najveća srpska kluba, a Crvena zvezda u finalnoj seriji vodi sa 2:0 i već u četvrtak imaće priliku da osvoji šampionsku titulu koju čeka još od 1998. godine.
Pročitajte još:SRBIJO, RADUJ SE: Orlići sa Brazilom u finalu SP! (VIDEO)ODRŽALA OBEĆANJE: Voditeljka se skinula gola u sred emisije (18+)
Izvor: RTS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA