Najnovije

CRNOGORCI PREDVODE POKOLJE DŽIHADISTA: Braća iz Plava komandanti jedinica Islamske države!

Sve više Crnogoraca priključuje se ekstremistima Islamske države u njihovim pohodima u Siriji i Iraku. Podgorički mediji navode da su braća Canović iz Plava čak i komandanti ozloglašenih džihadista.
Islamisti (Foto: funjoo.ir)

Islamisti (Foto: funjoo.ir)

Reč je o DŽemalu Canoviću koji je promenio ime u Ahmed Tarik i njegovom bratu Kenanu. U Siriji ratuje i Omar Redžepović koji je na Fejsbuk postavio slike sa ratišta i komentare. Među poslednjim objavama je i fotografija na kojoj piše “Šaljem ovu poruku Americi i svetu” a na njoj piše: - Onaj ko za zaštitnika uzme Alaha i poslanika njegova i vernike – pa, Alahova strana će svakako pobediti - napisao je Redžepović. Podgorički “Dan” piše da je Kenan Canović, čiji su sinovi i ćerka u Siriji, vlasnik “Interkema”, firme za proizvodnju i promet robe. Prema poslednjim informacijama, DŽemal Canović je i dalje u Siriji, dok nema podataka gde se sada nalazi njegov brat Kenan. Inaće na Fejsbuku se među prijateljima Ahmeda Takira, odnosno DŽemala Canovića nalazi i Damir Slaković, takođe član islamske države, koji je nedavno preko Interneta poslao poruku svojim sugrađanima: – Dolazimo i nećemo imati milosti prema vama – izričit je Slaković.
Pročitajte još:Pljačkanje sveta – istorija i politika MMF-aDR JELENA GUSKOVA OTKRILA PAKLENI PLAN: Kosovo stiže u UN, a onda se dižu Albanci na Jugu Srbije!
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA