Najnovije

OTKRIVAMO: Naglo pogoršano stanje Vojislava Šešelja, stranka otkazala sve njegove aktivnosti

BEOGRAD - Kako Pravda saznaje u Srpskoj radikalnoj stranci, zdravstveno stanje Vojislava Šešelja je naglo pogoršano, a stranka je morala da otkaže sve njegove planirane aktivnosti kao i televizijska gostovanja.
Miljan Damjnaović (Foto: Jutjub)

Miljan Damjnaović (Foto: Jutjub)

- Zbog pogoršanog zdravstveno stanja Vojislava Šešelja otkazane su sve njegove stranačke aktivnosi u narednoj nedelji kao i gostovanja na televizijama u Kruševcu, Požarevcu i Kraljevu. Šešelj već dva dana nije dolazio u stranku - kaže za Pravdu predsednik Okružnog odbora SRS Beograd Miljan Damjanović. Iako u SRS nisu hteli detaljnije da komentarišu stanje svog lidera, pretpostavlja se da je reč o reakciji na hemioterapiju koju je Šešelj nedavno počeo da prima. Šešelj se poslednji put pojavio u javnosti na Devetom kongresu SRS koji je održan u subotu u Beogradu. Podsećamo da je predstavnik Vlade Srbije Saša Obradović zatražio je od Haga da ga sasluša i potom se izjasni da li je za povratak Vojislava Šešelja potreban nalog za hašpenje. Obradović je ovo zatražio jer je prema našem Zakonu o saradnji sa Haškim tribunalom nalog je neophodan za pokretanje postupka izručenja o čemu više možete pročitati OVDE.
Pročitajte još:DR JELENA GUSKOVA OTKRILA PAKLENI PLAN: Kosovo stiže u UN, a onda se dižu Albanci na Jugu Srbije!„Bajden okreće Vučića od Rusije“
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA