Najnovije

Parović: Niko nema prava da ličnim interesom ugrožava stranku!

NOVI SAD - Povodom javnog istupanja zamenika predsednika Treće Srbije  dr Andreja Fajgelja i iznošenja ličnog stava o aktuelnoj političkoj situaciji u zemlji oglasio se i predsednik Treće Srbije Miroslav Parović. Parović kaže da je Fajgelj izneo lične stavove koji ne odražavaju i stav stranke
Miroslav Parović - predsednik Treće Srbije (Foto: trecasrbija.rs)

Miroslav Parović - predsednik Treće Srbije (Foto: trecasrbija.rs)

- Smatram da je veoma loš manir da se bez usklađivanja i dogovora lični politički stavovi iznose u javnost jer se na taj način politička stranka stavlja pod samovolju pojedinca. Imajući u vidu da je Treća Srbija kao stranka uvek funkcionisala po principu  dogovora sednica predsedništva stranke će biti održana u subotu 6. Juna i tada će svi članovi najužeg rukovodstva imati priliku da iznesu svoj lični stav, da se o svakom stavu razgovara i da potom stranka zauzme politički kurs koji je u zajedničkom interesu - kaže Parović.
Pročitajte još:Jovičić: DS neka brine da ne ode u stečaj, pa onda neka deli savete drugima!Đurđev: Srbija gori u apatiji i beznađuPAJTIĆ JAVNO PRIZNAO: Uništili smo Srbiju – sve smo radili po međunarodnom diktatu!
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA