Najnovije

Protest zbog ubistva srpske tinejdžerke u Australiji

Više od hiljadu ljudi izaći će na ulice Melburna da bi protestvovalo protiv nasilja na ulicama Melburna, a povod je nedavno ubistvo srpske tinedžerke Maše Vukotić (17). Maršu će prisustvovati i Nataša Ćelebić, majka ubijene devojke.
Maša Vukotić (Foto: Fejsbuk)

Maša Vukotić (Foto: Fejsbuk)

- Život je veoma težak, i osećam se jako loše. Ali, smoći ću snage i otiću na protest. Želim da marširam sa svima, zbog moje Maše - rekla je Nataša Ćelebić, a prenose Nezavisne novine. Veliki protest i šetnja koja će se održati u čast Maše je zakazan za 15. jun. Planirano je da marš obuhvati 18 kilometara, i da se završi ispred suda u 10 ujutru, kada bude počelo suđenje Šonu Pirsu, ubici Maše Vukotić. Maša Vukotić je ubijena 17. marta u parku udaljenom svega pet minuta od njenog stana u istočnom delu Melburna. Devojka je u trenutku napada džogirala i nosila slušalice, pa zbog toga nije čula ubicu kada joj je prišao sa leđa. Prolaznik je čuo vriske, i kada je shvatio o čemu se radi odmah je pozvao policiju. U trenutku kada je policija stigla, devojka je još uvek bila živa, ali je ubrzo, zbog mnogo izgubljene krvi, preminula.
Pročitajte još:RUSKI TERMINATOR IZ DONBASA: Protivtenkovskom puškom uništio ceo ukrajinski punkt (VIDEO)OBAMA: Putine ne diraj Baltik!
Izvor: Nezavisne novine  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA