Najnovije

Gastoz doživeo nervni slom zbog Mace: Ovako je hteo da je ruši tri dana pred finale

Nenad Marinković Gastoz i Maca Diskrecija su već dva meseca na ratnoj nozi, pa je njihov sukob u ponedeljak veče ponovo varničio.
Maca i Gastoz (Foto: TV Hepi)

Maca i Gastoz (Foto: TV Hepi)

Naime, voditeljka je zamolila Macu da joj kaže šta je to rekla Gastozu kada je izbačena Mimi Oro, nakon čega je on eksplodirao. - Alo, mala! Samo da znaš, u četvrtak vadim džokera! Pušićeš se, da vidiš kako Gale kopa pred finale! Platićeš mi - govorio je Gastoz, dok se Maca branila da nije u redu da je stalno vređa, a da zna njenu životnu priču. - Nećeš da mi se izviniš, kako te nije sramota da me tako vređaš, a znaš moju priču. 24 godine nisam upoznala oca, majka mi je devedeset posto invalid, ja sam kao siroče - govorila je Maca. Nenad je u tom momentu počeo da urla kako ga boli uvo za njenu porodicu i iznervirao se jer je shvatio da je mnogi gledaoci vole zbog teškog detinjstva. Vita je pokušao da ga smiri, pa je čak i voditeljka morala da reaguje. - Čovek je doživeo nervni slom, samo pokušavam da ga smirim - govorio je Vita. - E sad ćeš da vidiš. Da vidiš kako Gale kopa pred finale! Ti si tražila da ti se javno izvinim, a ja sam tražio da mi za to popu*iš u vc-u i da te je*em! I pristala si i obećala da ćeš to da uradiš - rekao je Gastoz, a zatim zamolio Tijanu Ajfon i Ružicu Veljković da potvrde ovu priču. Maca je zatim rekla da je nakon tog obećanja otišla u tajnu sobu i da je tamo sve ispričala, te da je rekla da je šokirana šta joj je tražio da bi joj se javno izvinio. Raspravu je prekinula voditeljka, koja im je rekla da je produkcija odlučila da ih pošalje na po sat vremena u izolaciju.
Pročitajte još:Poznati rasteruju napasne starlete, „Orlići“ se baš i ne brane (FOTO)Atinu šutnuo dečko, pa snimila klip iz kreveta: Tek ćeš drk*ti na mene, ali te neću poznavati (VIDEO)
Izvor: Opera 17

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA