Najnovije

Putin: Oružje nam garantuje mir!

MOSKVA - Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da će ruske vlasti nastaviti da razvijaju oružane snage jer jaka vojska znači sigurnost za suverenitet države.
Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

Vladimir Putin (Foto: kremlin.ru)

On je naveo da je veoma važno ojačati bezbednost naročito u uslovima u kojima se Rusija nalazi danas, sa povećanim rizicima. Prema njegovim rečima, Rusija se sada suočava sa velikim opasnostima, uključujući i atake na njene granice. “Zbog toga je neophodno imati jaku vojsku sa modernim oružjem. To je garancija suvereniteta i teritorijalnog integriteta Rusije. To je garancija mira za milione naših zemljaka. Uveren sam da je to veoma razumljivo svima“, istakao je Putin.
Pročitajte još:Ruski FSB likvidirao njihovog državljanina koji se borio na strani Ukrajine (VIDEO)IZNENADILI: Pogledajte šta su uradili ruski specijalci na sajmu „Armija 2015″! (VIDEO)
On je dodao i da će vlati nastaviti konstantno da razvijaju oružane snage kako bi nastavili kompletne strukturalne reforme koje su počele prije nekoliko godina. Putin je napomenuo da će biti ojačane i strateške nuklearne snage, zajedno sa jedinicama vazdušne odbrane i borbenim potencijalom na zemlji. Izvor: RTRS

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA