Najnovije

ŠEŠELJ: Rano su se neki poradovali - bolje mi je!

Lider Srpske radikalne stranke otkriva da mu je u ponedeljak iznenada pozlilo, ali da se danas već oseća mnogo bolje i da se uskoro vraća u političku arenu!
Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Vojislav Šešelj (Foto: Jutjub)

Šešelj ističe da je trenutno pogoršanje njegovog zdravstvenog stanja najverovatnije usledilo kao posledica hemioterapije koju je primio pre dve nedelje: - Prepolovio mi se broj leukocita, pa mi je pao imunitet. Doktor Milovan Bojić mi je rekao da su takve stvari očekivane. Opet mi je savetovao da nosim onu hirušku masku na licu, da me neko ne bi zarazio, ali ne pada mi na pamet da to radim - kaže Šešelj. Lider SRS dodaje da će morati da razočara sve koji su se ponadali da mu je došao kraj: - Žao mi je, ali džabe su se radovali! Nemam još nameru da umirem, bar dok ne obavim sve poslove koje sam zacrtao! Šešelj otkriva da ga za vikend očekuje nova hemioterapija: - Sad je red na drugu dozu. Inače, lekari su mi odredili hemioterapiju kako se kancer koji imam na jetri ne bi proširio. Posle toga ću najverovatnije ići na operaciju. Ne brinite, uskoro se vraćam na posao - poručio je Šešelj.
Pročitajte još:SRS: Po nalozima Evropske unije i MMF-a režim fiktivno smanjuje budžetski deficitDa li je Andžej Duda novi Orban u EU
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA