Najnovije

URNEBESNO: Pogledajte Đoleta Đoganija u mladosti (FOTO)

Đole Đogani - denser i zabavljač, lik koji je zaista izgovorio "Sladžo, čekam te kod kolima"... Ovo su fotke iz njegove mladosti. Nas su nasmejale, a sigurni smo da će i vas.
Đole Đogani (Foto: Privatna arhiva)

Đole Đogani (Foto: Privatna arhiva)

Đole je rođen u Mirijevu, a ovih dana puni 47 godina. Pošto se upisao u kožarsku srednju školu,  bavio se atletikom. - Ostavljao sam drugog iza sebe po nekoliko stotina metara. Bavio sam se atletikom dok nisam otišao u vojsku, čak sam bio i reprezentativac - rekao je jednom prilikom Đogani. Vojsku je služio u Pirotu, a ova fotka je napravljena na terasi tamošnjeg hotela. Prvo takmičenje u "džuskanju" na kom je pobedio je bilo u Zagrebu, a onda je pedstavljao Jugoslaviju na takmičenju u Londonu. - Te godine bio sam sedmi u svetu, da bih sledeće godine bio drugi, i onda one naredne prvak Evrope u plesu - ispričao je u jednom intervjuu Đole i dodao da je tada osvojio nagradu od 5.000 maraka, što je bila ogromna suma. Sa bratom Gagijem već duže nije u dobrim odnosima, a na ovoj fotografiji su još igrali i nastupali zajedno sa Sanijem Trik FX. Najveći Đoletovi biseri: "Sladžo, dodži da se mazimo preko farmerica” "Bilo nas četvoro i ja petoro” “Ja svoju Sladžu nisam znao ni poznavo dok se nismo upoznali” “E, nemoj da okrenem ovaj auto za 360 stepeni u rikverc i da se vratimo za Budvu” “Sladžo, čekam te kod kolima” “Čuti Sladžo, ti si glupa, pusti mene da pričam” “Išao sam u pravcu Novog Sada sa Vesnom, kada sam čuo kako peva okrenuo sam auto za 360 stepeni i pravac Beograd” “Sladžo javi se na telefon zove te neki ANSVER!” “Moja Sladža džuska i kad ima" ( odgovor na pitanje zašto voli Slađu) “Koji je najtužniji trenutak u vašem životu? – Kad je meni i mom bratu rikn’o čale.”
Pročitajte još:Ružica otkriva koje učesnice rijalitija se bave prostitucijom?Šavija promenila priču: Zadovoljiće samo jednog „orlića“, pročitajte kriterijum
Izvor: 24 sata

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA