Najnovije

Mekejn: SAD podržava Srbiju na evropskom putu

VAŠINGTON - Predsedavajući Senatskog odbora za oružane snage, senator DŽon Mekejn izjavio je da Srbija ima snažnu američku podršku i na evropskom putu i u pogledu investicija američkih kompanija.
DŽon Mekejn (Foto: intifada-palestine.com)

DŽon Mekejn (Foto: intifada-palestine.com)

Senator Mekejn je nakon razgovora sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem ocenio da je to bio odličan sastanak uz napomenu da veoma ceni srpskog premijera, da su se sastajali i ranije ali i da se veoma raduje, ne precizirajući datum, poseti Srbiji i Beogradu. Kako je rekao Srbija zaslužuje snažnu podršku SAD uključujući i investicije američkih kompanija i koroporacija. Naravno da Srbija može da računa na podršku SAD na evropskom putu, podvukao je američki senator. SAD ne diktira EU šta da radi, rekao je Mekejn ali i dodao da ono što može da učini je da pomogne u diplomatskom, ekonomskom smislu i na druge načine... Premijer Vučić je izrazio veliku zahvalnost senatoru Mekejnu na podršci i pomoći ističući da srpski narod to veoma ceni i poštuje i dodao da se nada da će američki senator uskoro biti gost Srbije i Beograda.
Pročitajte još:Vučić završava posetu SAD, sastanak sa Bajdenom pod znakom pitanjaBramerc: Prvostepene presude Šešelju i Karadžiću tokom godine
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA