Najnovije

Pajtić: Pokrenućemo nezadovoljne

Predsednik Vlade Vojvodine i lider Demokratske stranke Bojan Pajtić izjavio je da će na pokrajinskim izborima pobediti Srpsku naprednu stranku.
Bojan Pajtić (Foto: DS / Arhiva vojvodina.gov.rs)

Bojan Pajtić (Foto: DS / Arhiva vojvodina.gov.rs)

On je u intervjuu za Kurir" upitan na osnovu čega veruje da će na narednim parlamentarnim izborima SNS koja, prema istraživanjima ima natpolovičnu većinu, biti poražena, odgovorio da SNS u ovom trenutku ima podršku četvrtine opšteg biračkog tela. "Naš je zadatak samo, kada dođe trenutak izbora, da pokrenemo ogromnu većinu nezadovoljnih u Srbiji koji nisu izašli na izbore prošle godine. Danas SNS ima manju podršku nego što je imao Milošević kada je pao s vlasti", rekao je Pajtić. Za sadašnju Vladu je rekao da je najneobrazovanija i da nikada i ni pod kojim uslovima u nju ne bi ušao. Lider demokrata je rekao da DS ne očekuje novo cepanje, a da su priče o tome počele da se pojavljuju u medijima kada je predsednik Srbije Tomislav Nikolić uputio Vladi svoju platformu o Kosovu.
Pročitajte još:Dačić: Nek Crna Gora slobodno ide u NATO, mi ćemo u EULSV želi Zakon o lustraciji
Tako, tvrdi Pajtić, državni vrh pričama o DS skreće pažnju s činjenice da nema jedistvenu politiku po pitanju teritorijalnog integriteta zemlje. Predsednik DS je za 27. jun u Zrenjaninu najavio sledeći miting opozicije. Izvor: Akter.co.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA