Najnovije

LUJKA: Učesnica "Maldiva" pretila ubistvom zvezdama "Granda"

Dan posle završetka "Parova" počelo je emitovanje još jednog rijalitija "Maldivi". Učesnica Miljana Kulić, možda nije poznata široj publici, ali je itekako znaju zvezde "Granda" koje je godinama proganjala.
Miljana Kulić (Foto: Fejsbuk)

Miljana Kulić (Foto: Fejsbuk)

Nišlijka je godinama uznemiravala Milana Mitrovića, Dušana Svilara, Darka Lazića, Mišela Gvozdenovića i Slobu Vasića, govorila im da će ih likividirati i optužiti za silovanje ako ne budu s njom! - Miljana je devojka koja je previše opsednuta zvezdama "Granda" i ostalim pevačima. po ceo dan ih je zvala i slala poruke. Hvalila se i da je sa pojedinima bila u vezi. kad je videla da nema šanse i da je izbegavaju, onda je počela da uznemirava njihove roditelje - rekao je neimenovani izvor za "Kurir". Pevačima je pretila ubistvom i samoubistvom, mnogi su podneli krivičnu prijavu protiv nje. Zvezde "Granda" nerado se sećaju pakla koji su prošli zbog Kulićeve. - Ne želim da joj dajem na značaju - rekao je Darko Svilar dok je Sloba Vasić bio rečitiji: -Ona je idiot, za lečenje je, psiihički je obolela. ne znam kako su je pustili u rijaliti. Plašio sam se njenih dela.
Pročitajte još:URNEBESNO: Pogledajte Đoleta Đoganija u mladosti (FOTO)POBEDNIK PAROVA GASTOZ: Nemam pojma ko je taj Matija Bećković
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA