Najnovije

Na skupu "Žena u crnom" priveden bivši poslanik SRS!

Sulejman Spaho, bivši narodni poslanik i dugogodišnji član rukovodstva Srpske radikalne stranke u Loznici, priveden je u četvrtak veče tokom skupa koji su na šetalištu u Ulici Jovana Cvijića organizovale aktivistkinje Mreže „Žena u crnom Srbije“.
Sulejman Spaho (Foto: Jutjub)

Sulejman Spaho (Foto: Jutjub)

On je verbalno izražavao neslaganje sa ovom nevladinom organizacijom koja se na trodnevnom proputovanju do Srebrenice zadržala i u Loznici. – Nisam pravio nikakav nered niti sam se ponašao nasilnički, samo sam uzviknuo da su izdajice srpskog naroda i da se ne slažem sa njihovim stavom prema događajima iz zadnjeg rata. To je moje političko shvatanje. Kao pripadnik muslimanskog naroda dobro znam da u Srebrenici nije počinjen genocid, kako to neki žele da formulišu. Policija me je privela, bili su korektni prema meni i ja sam dao izjavu – kaže Spaho. Uz jako policijsko obezbeđenje, skup je završen bez većih incidenata.
Pročitajte još:Otkriven skrivani snimak Alije Izetbegovića: Nije bilo više od 3000 žrtava u Srebrenici!Šešelj ne odustaje: Uprkos zabrani radikali odlučni da se okupe u Beogradu
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA