Najnovije

RAT NA TVITERU: Okršaj Vučića i Rame zbog fudbala

Odluka Suda za sportsku arbitražu u Lozani da registruje meč Srbije i Albanije u korist gostiju izazvala je tviteraški rat premijera Albanije i Srbije Edija Rame i Aleksandra Vučića.
Vučić i Rama (Foto: Jutjub)

Vučić i Rama (Foto: Jutjub)

Najpre je premijer Rama napisao: "Super! Evo je i evropska pravda! Tri boda u meču sa Srbijom u Beogradu biće dodeljena Albaniji!".Reagovao je Aleksandar Vučić. "Evropska Pravda, po ko zna koji put, pretvorila se u svetsku nepravdu. Oni koji su incident izazvali su nagrađeni...a žrtva je kažnjena. Odluka suda u Lozani sramota je za pravo, pravdu i predstavlja uvredu za sve normalne ljude. Na utakmici koja je prošle godine prekinuta na stadionu Partizana u 41. minutu došlo je do incidenta kada se iznad terena pojavio dron sa zastavom "Velike Albanije", a spekulisalo se da je Ramin brat bio organizator svega. UEFA je prvobitno registrovala utakmicu sa 3:0 za Srbiju, ali je srpski tim kaznila sa minus tri boda zbog utrčavanja gledalaca na teren. Nakon toga oba Saveza uložila su žalbu CAS-u.
Pročitajte još:SKANDAL: Sud u Lozani dodelio Albancima tri boda sa prekinute utakmice u Beogradu!Da li nas zbog Srebrenice čeka Majdan i kako se tome suprostaviti
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA