Najnovije

HAOS U SRPSKOM SARAJEVU: Bačene tri bombe - u toku istraga!

SARAJEVO - Nepoznati počinioci bacili su ispred roštiljnice "Pajić" i ćevabdžinice "Manđarija" u Spasodvandskoj ulici u Istočnom Sarajevu tri bombe, od kojih je jedna eksplodirala i nanela manju materijalnu štetu, potvrdila je jutros Srni portparol Centra javne bezbednosti Istočno Sarajevo Danka Tešić.
Eksplozija (Foto: Pixabay)

Eksplozija (Foto: Pixabay)

Ona je navela da su bombe bačene sinoć oko 1.30 časova, a da su dve koje nisu eksplodirale uklonili predstavnci Republičke uprave Civilne zaštite Republike Srpske. Tešićeva je dodala da je policija sa lica mesta izuzela dokazni materijal. "Gelerima bombe oštećena su ulazna vrata i stakla na prizemnim stanovima stambene zgrade na broju 37. u Spasovdanskoj ulici, kao i portali roštiljnice `Manđarija`, ispred koje su bačene dve bombe, dok se bomba bačena ispred roštiljnice `Pajić` nije aktivirala. Oštećena su i dva automobila koja su se nalazila na parkingu preko puta ovih objekata", navela je Tešićeva. Stanari zgrade rekli su Srni da su veoma uplašeni i ogorčeni s obzirom da je na ovaj način bila ugrožena njihova bezbednost, a posebno njihove dece.
Pročitajte još:PETROVDANSKO SEĆANJE NA SRPSKE ŽRTVE: Muslimani godinama spremali rat i genocid!VUČIĆ IZVIŽDAN: Muslimani izviždali Vučića, a aplaudirali Klintonu i Olbrajtovoj!
Vlasnici ugostiteljskih objekata ispred kojih su bačene bombe nisu željeli da komentarišu ovaj incident, ali su rekli Srni da su iznenađeni, tim pre jer oba objekta posluju solidno i imaju stalne mušterije, sa kojima nikada nisu imali nikakvih problema. Policija je jutros izvršila uviđaj, a objekti su nastavili sa radom. Izvor: SRNA

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA