Najnovije

TUČA U DŽAMIJI: Imami se skinuli goli do pasa, šamarali, pa potukli! (VIDEO)

VELIKA KLADUŠA - Tokom 6. redovne Izveštajne skupštine Medžlisa Islamske zajednice Velika Kladuša, koja se održala u nedelju, desila se tuča, u kojoj je učestvovao i Selvedin ef. Beganović.
Tuča u džamiji u Velikoj Kladuši (Foto: Jutjub)

Tuča u džamiji u Velikoj Kladuši (Foto: Jutjub)

Beganović je prijavljivao nekoliko napada na njega, a u nedeljnom obračunu u džamiji i on sam je fizički napao i vređao ostale imame. U video snimku se može se videti kako je Beganović u jednom trenutku skinuo košulju, počeo da viče, a nakon toga ošamario Envera Melkića, predsednika Izveštajne skupštine. Inače, na dnevnom redu skupštine nalazile su se dve tačke: izbor predsedavajućeg Skupštine i njegovog zamenika do naredne sednice, te izveštaj o radu. Stvari su izmakle kontroli prilikom glasanja za dva predložena kandidata. Od 58 delegata polovina je bila za jednog, a druga polovina za drugog kandidata. Obzirom da nijedan kandidat nije dobio dovoljan broj glasova da pobedi, vođenje Skupštine nastavio je Enver Melkić. Tada je nastupio fizički obračun, kao što se vidi na video snimku od 7.40:
Pročitajte još:Kako novinari iz Federacije BiH manipulišu porodicama žrtava u Potočarima (VIDEO)Sarajevski imam poziva na uništenje Republike Srpske!
Izvor: Dnevni avaz

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA