Najnovije

Arkan na Manjači sa zarobljenim Muslimanima: Imate preko 100 poginulih, mašala, mašala (VIDEO)

BANJALUKA- Snimak iz oktobra 1995. godine prikazuje komandanta "Tigrova" Željka Ražnatovića Arkana u razgovoru sa zarobljenim pripadnicima 17. Viteške brigade tzv. Armije BiH. Zarobljenici govore da je njihova brigada imala preko 100 poginulih na šta Arkan odgovara "mašala, mašala".
Arkan na Manjači (Foto: Moevideo.net)

Arkan na Manjači (Foto: Moevideo.net)

- Obećao sam da ih vodim na piće u hotel Bosnu u Banjaluku. El to pošteno? Osmeh jedan za kameru, nemoj da ste tužni, ja sam reko sve po Ženevskoj konvenciji - rekao je Arkan. Snimci su nastali u vreme žestoke hrvatsko-muslimanske ofanzive na Republiku Srpsku kada je neprijatelj stigao na samo 23 kilometara od Banjaluke. U pomoć su poslati Arkanovi "Tigrovi. Na jednom od suđenja u Haškom sudu, zaštićeni svedok je tvrdio da je Arkanu tada plaćeno 4 miliona nemačkih maraka za odbranu Banjaluke. Pogledajte ceo razgovor: Snimak govora Ratka Mladića Muslimanima iz Žepe možete pogledati OVDE.
Pročitajte još:MLADIĆ MUSLIMANIMA: Ja vas i vašu decu spašavam a naša su pobijena 92. godine u kanjonu Žepe (VIDEO)MLADIĆ MUSLIMANIMA ŽEPE: Van mesta gde ja kažem nema bezbednosti, nema života, samo tu se preživljava!
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA