Najnovije

DRAMA: Sudar kamiona i automobila, vatrogasci izvukli petoro zarobljenih putnika

  U saobraćajnoj nezgodi koja se danas dogodila oko 12 sati na magistralnom putu Pirot-Dimitrovgrad kod sela Gojin Dol, u kojoj je prema nezvaničnim informacijama, došlo u sudaru automobila i kamiona, šestoro bugarskih državljana je povređeno i njima je ukazana lekarska pomoć u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice Pirot.
Ilustracija (Foto: Panoramio.com)

Ilustracija (Foto: Panoramio.com)

Saobraćaj je bio u prekidu više od dva i po sata, a kolona vozila je zbog toga na ovoj važnoj međunarodnoj saobraćajnici bila dugačka desetak kilometara. Povređene osobe su starosti od 13 do 31. godine. Povređeni su Stoilka Šoneva Ivanova (25), Atanas Petrov Ivanov (31), Anastasio Zdravkov Ivanov (13 ) Adelina Zdravkov Atanasova (16), Zlatka Milčeva Ilieva (30) i Asen Hetkov Asenov (24). Prema rečima dežurnog lekara u Službi za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice Pirot dr Jovane Ilić, povređene je dovezla ekipa Hitne pomoći iz Dimitrovgrada oko 13 sati. - U jednom putničkom vozilu su bile četiri a u drugom dve osobe. Najteže povređeni muškarac, vozač jednog od automobila je zadobilo prelom levog kuka i serijski prelom rebara sa desne strane i on je zbrinut na Odeljenje hirurgije Opšte bolnice. Jedna žena je zadobila nagnječenje grudnog koša i ona je opservirana u našoj Službi. Druga mlađa osoba je srčani bolesnik i pretprela je stres. NJu smo takođe zbrinuli kod nas. Maloletno dete ima distorziju levog skočnog zgloba, dok se dva muškarca iz drugog automobila zadobila posekotine jezika i potkolenice. NJih petoro su i dalje na opservaciji u našoj Službi - rekla je  doktorka Ilić. Oni su putovali iz Beča za Sofiju. Najteže povređeni muškarac Atanas Petrov Ivanov će najverovatnije ostati na Odeljenju hirurgije, a ostali lakše povređeni će, posle opservacije kod nas biti pušteni kući - rekla je dr Ilić.
Pročitajte još:OSTAJE U SPLITSKOM PRITVORU: Kapetanu Draganu odbijena žalbaBivšem direktoru Inspekcije za rad pet godina zatvora zbog primanja mitaJelketu dužnici došli glave, nekima pozajmio i 40 hiljada evra?!
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA