Najnovije

Milana Stankovića "udario" Mercedes (VIDEO)

Milana Stankovića udario Mercedes! Poznatog pevača Milana Stankovića udario je Mercedes klase Mimi. Ne brinite, pevač je dobro, jer danas je konačno izašao dugo očekivani spot za pesmu "Gadure" koju su zajedno otpevali Milan Stanković, Mile Kitić i kontroverzna reperka sumnjive prošlosti Mimi Mercedes.
Milan turira Mimi (Foto: Jutjub)

Milan turira Mimi (Foto: Jutjub)

Još jednom, u sebi svojstvenom fazonu, Mimi je bacila svoje nemoralne rime na umove srpske omladine dok su joj predgrupa u tome bili Mile i Milanče. Ona je, po svom običaju, kipela iz svoje oskudne garderobe. Poseban zastrašujući vizuelni efekat daju devojke sa crnim barjacima pa spot u jednom trenutku podseća na nemile scene iz Iraka i Sirije. Robusna Mimi, sa sve dizelaškim stajlingom i kajlom oko vrata, završava raširenih nogu ispred više nego nežnog Milana. Da li je Milanče osetio nešto u tom momentu ili je bio profesionalac do kraja možda otkrijete u njegovom pogledu pred serviranom reperkom:
Pročitajte još:Goca Tržan se sunča gola – a evo i zašto! (FOTO)Novi rijaliti, isti glumci: Brukaju se za 50 evra nedeljno
Izvor: Pravda  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA