Najnovije

MRAČNA TAJNA TURSKOG PREDSEDNIKA: Erdoganova ćerka leči teroriste Islamske države!

ANKARA - Ćerka turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Sumeje Erdogan (30) u tajnoj vojnoj bolnici u gradu Sanliurfa, nedaleko od sirijske granice, leči ranjene teroriste Islamske države (IS), koje s ratišta iz Sirije svakodnevno dopremaju kamioni pod zastavom Turske.
Redžep Tajip Erdogan (Foto: JuTjub printskrin)

Redžep Tajip Erdogan (Foto: JuTjub printskrin)

Zastrašujući navodi o saradnji te zemlje i najkrvoločnijih ekstremista današnjice obelodanjeni su samo dan nakon što se teroristkinja (18), sledbenica IS, bombom raznela u turskom gradu Suruču i ubila 31 osobu. Takođe, nakon najnovijeg masakra portal Masdar njuz podseća i da predsednik Erdogan već dugo pokušava da prikrije veze svog sina Nekmetina Bilala Erdogana s ekstremistima. Bilal, navodno, pomaže IS da preprodaju naftu pokradenu u Iraku, na čemu zarađuje pravo bogatstvo. O vezama Erdoganove ćerke Sumeje i terorista prva je skupila hrabrosti da progovori medicinska sestra (34) iz Istanbula, majka dvoje maloletne dece, koja iz straha od odmazde nije smela da kaže svoje ime. Kako je otkrila, ona je jedno vreme radila u vojno-medicinskoj ustanovi u gradu Sanliurfa i svedočila o tome da se u nju svakodnevno dopremaju ranjeni ekstremisti. - Naš zadatak je bio da pripremimo bolničke sobe i sale za operacije. Dobijala sam platu od 7.500 dolara, ali tamo nisu bili svesni koje sam ja religije. Ja pripadam Alavitima, a njih šiitski muslimani u Turskoj ne prihvataju. Zbog toga sam bila u konstantnom strahu i nisam smela ničim da se ističem, niti komentarišem to što se događa u bolnici. Iako je vlada u Ankari oduvek tvrdila da se bori protiv ekstremista, ona je i te kako imala veliki uticaj na zbivanja u Siriji - optužila je medicinska sestra. Što se tiče Bilala, on u Turskoj važi za uspešnog poslovnog čoveka koji u vlasništvu ima nekoliko kompanija. Glavni biznis povezan mu je s trgovinom naftom. "Turska preko Erdoganovog sina ilegalno kupuje naftu od ekstremista IS i prodaje je azijskim zemljama", piše Masdar njuz. Inače, Erdogan je nekoliko puta optuživan da je sklopio tajni savez sa ekstremistima IS da ne napadaju njegovu zemlju. Međutim, veruje se da je napad u Suruču izazvan jer su ekstremisti bili razočarani činjenicom što se državljani Turske organizuju da krenu u obnovu sirijskog grada Kobanea, na oko 10 km od Suruča.
Pročitajte još:POZADINA ISLAMSKE DRŽAVE: Amerika koristi džihadizam za destabilizaciju Rusije!SAMO OŠTRO: Potencijalne džihadiste zatvarati u logore kao naciste
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA