Najnovije

KOMIČNA UEFA: Hrvatima zbog svastike oduzet samo bod!

Tresla se gora, ali Hrvati su se još jednom pokazali kao mezimci Evropske fudbalske unije (UEFA), jer su zbog nacističkog kukastog krsta na terenu "Poljuda" kažnjeni samo oduzimanjem boda.
Svastika na Poljudu (Foto: Tviter)

Svastika na Poljudu (Foto: Tviter)

Drhtali su u komšiluku kako im se sprema izbacivanje iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, čak je i predsednik njihovog fudbalskog saveza Davor Šuker podgrevao te informacije, da bi se danas ispostavilo kako je UEFA još jednom pomilovala Hrvate, iako više nisu koketirali sa nacizmom, već ga otvoreno promovisali na terenu. Konačna odluka UEFA glasi: oduzimanje boda Hrvatskoj, dve utakmice pred praznim tribinama i 100.000 evra kazne. Hrvati su na tabeli kvalifikacione grupe ostali ispred Italije. Nema sumnje da će "azuri" imati šta da kažu posle ove odluke UEFA, jer su upravo na njihovom međusobnom meču fudbaleri morali da trče preko nacističkom simbola iscrtanog po terenu u Splitu.
Pročitajte još:TO BI BILO TO: Trener „Orlića“ ne želi više da radi za Fudbalski savez Srbije!PRVAK EVROPE: Ivana Maksimović osvojila zlato u Mariboru! (VIDEO)Šuker: Hrvatsku možda očekuje i izbacivanje sa Evropskog prvenstva
Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA