Najnovije

KO LAŽE: Berluskoni ili Putin!?

RIM – Bivši italijanski premijer Silvio Berluskoni izjavio je da se samo šalio kada je izjavio da mu je predsednik Rusije Vladimir Putin ponudio mesto ministra ekonomije u Rusiji.
Putin i Berluskoni na druženju u Rusiji (Foto: JuTjub)

Putin i Berluskoni na druženju u Rusiji (Foto: JuTjub)

Putin je, međutim, preko svog portparola izjavio da je njegova podrška isključivo bila „metaforička”, pa se oko cele stvari opet stvorila pometnja, iako su obojica hteli da "razjasne" stvar. Berluskonijeva izjava da mu je ruski predsednik Vladimir Putin ponudio funkciju ministra ekonomije u ruskoj vladi bila je ovih dana među udarnim vestima svetskih medija, a Berluskonijeva portparolka se obratila danas javnosti tim povodom.
Pročitajte još:Lazanski: Đuro će mi oprostiti…EVRO-OFANZIVA U MOLDAVIJI: Formiranje prozapadne Vlade bez izbora
Berluskonijeva portparolka Debora Bergamini je danas rekla da se njen šef samo šalio kada je to kazao, a Putinov portparol Dmitrij Peskov je objasnio da ruski predsednik nije baš mislio na posao kada je prijatelju Italijanu nudio podršku. Javnosti nije baš najjasnije šta se tu desilo, ali po svemu sudeći, Berluskoni se isprazno hvalisao u društvu. Podsećamo, italijanski list Stampa je objavio da se na jednoj večeri Silvio Berluskoni hvalio da mu je Putin ponudio mesto ministra ekonomije u vladi Ruske Federacije. – U Italiji sam gurnut na marginu dešavanja, a Putin je rekao da je spreman da mi da državljanstvo i poveri mi ministarstvo ekonomije – rekao je 79-godišnji kontroverzni političar čije je reči milanskom listu preneo jedan od gostiju večere, objavio je italijanski list Stampa. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA