Najnovije

VUČIĆU IZVINI: Pogledajte gde letuju srpski političari

Većina srpskih političara tvrdi da će ovogodišnje letovanje provesti u Srbiji, Crnoj Gori ili u Hrvatskoj, ili pak kažu da su prezauzeti i da još nisu ni pomislili na odmor.
Leto (foto: Thewrongwayhome.com)

Leto (foto: Thewrongwayhome.com)

Pojedini kažu da neće ni ići na letovanje zbog poslovnih obaveza, a ima i onih koji se ni ove godine nisu i neće odreći luksuznijijeg odmora u ekskluzivnim letovalištima u Grčkoj, Turskoj, Egiptu i dalje, na egzotičnim destinacijama. Premijer Srbije Aleksandar Vučić ni ove godine neće ići na godišnji odmor, ali će možda sebi priuštiti produženi vikend koji će provesti negde u Srbiji. Gde - još nije odlučio. Od obaveza u Skupštini zavisi odmor predsednice Maje Gojković (SNS), ali i poslanika poput Aleksandre Jerkov (DS) i Borislava Stefanovića (DS). Sve troje kažu da svoje odmore još nisu isplanirali. Među onima koji znaju gde će, Srbija, Crna Gora i Hrvatska su među destinacijama koje su izabrali za odmor i opuštanje.
Pročitajte još:SLUČAJNOST ILI NE: CIA je predvidela raspad Jugoslavije!SLOBA SE IGRAO SA TUĐMANOM I ALIJOM: Srpski špijuni su omogućili pobedu Srba u Dejtonu!DS pokreće pitanje „kliničkih centara“
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA