Najnovije

HRVAT POPLJUVAO EU: "Od svih vas 27, ko nama nudi pomoć??? – Rusija! Alooo Rusija!!!"

U hrvatskoj javnosti odjeknuo je post kojeg je na Fejsbuku o požarima u Hrvatskoj objavio tamošnji poznati bloger, Krule.
Jadranko Hodak Krule (Foto: Jutjub)

Jadranko Hodak Krule (Foto: Jutjub)

Jadranko Hodak, poznat i kao bloger Krule, nije mogao a da se ne osvrne na činjenicu da je Hrvatskoj u gašenju požara pomoć ponudila Rusija, a ne Evropska unija. Krule se bez imalo ustezanja obrušio na EU i tako pribavio naklonost mnogih te prikupio više od 10 hiljada lajkova i više od dve hiljade šerova na Fejsbuku, prenosi dnevnik.hr. NJegov post sa Fejsbuka prenosimo u celini. "Poštovana EU! (Evropska unijo) Ovim putem vam se zahvaljujem na ogromnoj pomoći koju ste nam pružili dok nama besne požari. Od vas 27 država, je*em vam svakoj sve u rodu i to po doktorskom receptu, svakih 8 sati po jednom, niti jedna da bi pomogla... niti jedna jedina država!!! Kada je trebalo pomoći Grčkoj 2012. godine, mi smo bili tu i slali kanadere, baš kao i 2013. kad je goreo Portugal, mada smo i sami iskasapljeni i siromašni, ali mi smo pomogli... al klasika, zaboli vas za to vaš evropsko civilizirano humanitarni ku*ac. Kad neće niko od naših hrvatskih medija, oću ja... i sad vam je*em i oca i majku i sve u rodu, i sve vaše evropske tekovine, pi*ka vam materina "civilizovana". Po ovom obraćanju se zaključuje da sam ja divljak, no eto, vi u EU koji ladite ja*a i natežete kožicu od ku*ca, vi ste nadasve fini i kulturni... o je*o vam ćaća mater da vam je*o, 100 puta, svakih 8 sati. Kud pre 500 godina nismo Sulejmana Veličanstvenog pustili do kraja, da i vi u Berlinu, Beču, Parizu, Londonu, imate običaj kuvanja jutarnje turske kave, go*na sebična da sebična! "Evropska unija je jedna velika porodica", u kojoj očito ćaći i materi puca ku*ac za "novorođeno dete" poput nas. Od svih vas 27, da ne zaboravim da vam još jednom, po ko zna koji put, je*em sve u rodu! Od svih vas 27... ko nama nudi pomoć??? – Rusija kruteje*o!... alooooo Rusija!!! Jel to vama draga EU normalno!?!?... (pritisak će me zveknut, oće matere mi)... je*em vam sve u rodu, vama i velikoj porodici! P.S. Pritisak mi je uredan... 920/850... pu majku vam milu evropsko pružim ti ruku za pomoć osveštenu je*em!"
Pročitajte još:Na Pelješcu uskoro stanje elementarne nepogodeRADIJE BI DA IZGORE: Hrvatska odbila rusku pomoć za gašenje požara koji divljaju već danima!
Izvor: srbijadanas.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA