Najnovije

PERVERZNI LORD TVRDI: Toni Bler je s Bušom imao ljubavnu aferu!

LONDON - Britanski lord DŽon Sjuel (69), zamenik predsednika Gornjeg doma Parlamenta te zemlje, koji je uhvaćen kako šmrče kokain i orgija s prostitutkama, u novoobjavljenom snimku izneo je neverovatne tvrdnje o svom bivšem prijatelju i šefu Toniju Bleru.
Toni Bler i DŽordž Buš (Foto: Jutjub)

Toni Bler i DŽordž Buš (Foto: Jutjub)

Naime, Sjuel na snimku sedi u svom stanu u Londonu noseći samo narandžasti brushalter i žensku kožnu jaknu, a dok puši cigaretu, priča prostitutkama da su nekadašnji britanski premijer Bler i bivši američki predsednik DŽordž Buš bili u ljubavnoj vezi. - Bler je strašno pogrešio s politikom u Iraku. Ušao je u rat u toj zemlji jer je imao tu vrstu ljubavne afere sa DŽordžom Bušom. Bio je zaljubljen u Buša - govori Sjuel i dodaje kako je Bler uspeo da zbog svega toga zaradi mnogo novca. - Očigledno je i dobro radio neke poslove. Ali mislim da je imao i problema sa ženom Čeri. Ona je opterećena novcem - priča lord kokain, kako su ga već prozvali. Inače, nakon objave prvog članka u listu San razvratni Sjuel je podneo ostavku, a o tom slučaju je pokrenuta i istraga. Podsetimo, on je u svoj stan u Londonu doveo dve prostitutke i za njihove usluge im platio po 280 evra. Čitave orgije snimila je jedna od njih. Na snimku se vidi kako Sjuel šmrče kokain, a sve „začinjava“ votkom i viskijem. Inače, lord je bio u Blerovim laburistima, a on ga je 1997. postavio za ministra za Škotsku, a titulu lorda nosi već 20 godina. NJegovu ostavku je prihvatio britanski premijer Dejvid Kameron, međutim, mediji pišu da je on i dalje član Doma i da ne namerava da se povuče iz njegovog sastava.
Pročitajte još:PUKLA BRUKA U BRITANIJI: Lord se drogira sa prostitutkama (VIDEO)BEZ DLAKE NA JEZIKU: Putin optužio Amerikance da stoje iza mnogih evropskih problema!
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA