Najnovije

Dveri: Nema podela u našem pokretu, ima samo različitih mišljenja

BEOGRAD - "Karakteristično je da su nakon istraživanja javnog mnjenja koje je pre nekoliko meseci pokazalo rast podrške patriotskom bloku Dveri i DSS mediji orkestrirano krenuli da informišu i spinuju o problemima i podelama u naše dve političke organizacije, a da pre toga mesecima ništa nije moglo da se čuje o našim pojedinačnim i zajedničkim opozicionim aktivnostima protiv vladajućeg režima. Svakako iz iste medijske kuhinje." - stoji u tekstu na sajtu Dveri koji je objavljen kao komentar na informacije o "svađi između Vladana Glišića i Boška Obradovića" koje su se pojavile u medijima.
Boško Obradović - predsednik Dveri (Foto: JuTjub)

Boško Obradović - predsednik Dveri (Foto: JuTjub)

Ovih dana pojedini mediji intenziviraju pisanje o podelama u Dverima, jer su Dveri trn u oku sadašnje vlasti. Dveri vredno rade punih 16 godina, nikada u Dverima nije bilo podela, kao što ih ni sada nema, ali neko je dao nalog da se o tome govori kako bi se zbunila javnost i ubila nada mnogih birača koji u Dverima vide jedinu istinsku opoziciju i alternativu ovoj vlasti. Naša saradnja sa DSS i grupom najistaknutijih srpskih intelektualaca posebno smeta vlastima jer stvara veliku perspektivu pravljenja jednog snažnog patriotskog bloka koji bi lako mogao da postane jedna od tri najjače političke opcije u Srbiji i time ozbiljno ugrozi vladajući režim. Zato se svakodnevno piše o raznim podelama među nama, posebno u DSS, ali odnedavno i u Srpskom pokretu Dveri, zaključuju u Dverima. "Zanimljivo je da pošto nije bilo moguće naći nikakvu istinsku političku podelu u Dverima na idejnom i vrednosnom planu, da se onda pronašla priča o novom statutu naše političke organizacije. Na Osnivačkoj skupštini Srpskog pokreta Dveri statut je usvojen sa 90% glasova, a predsednik Pokreta izabran praktično jednoglasno, glasovima i onih koji su bili uzdržani oko novog statuta. Dakle, ako u Dverima nema problema – treba ga izmisliti!" - navode Dveri u svom saopštenju.
Pročitajte još:Đurđev: „Srpska liga“ je za sabornost patriotskih snagaAMERIKA PONOVO UDARA: Novi napad na Rusiju
U Srpskom pokretu Dveri postoje različita mišljenja o daljem razvoju naše političke organizacije koja se nalazi u jednoj novoj i složenoj fazi i to je prirodno i normalno. Medijski napisi o podelama u Dverima nas definitivno raduju jer je to znak da smetamo i da je vladajući režim u strahu od nadolazeće snage Srpskog pokreta Dveri i Patriotskog bloka u celini, poručuju Dveri. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA