Najnovije

Američki marinac zlostavljao devojku u podgoričkom hotelu?!

Da li je američki marinac 22. aprila ove godine zlostavljao devojku u podgoričkom hotelu "Premijer" ili se radi o nekom drugom?
Američki marinci (Foto: Jutjub)

Američki marinci (Foto: Jutjub)

Ovu enigmu otkloniće crnogorska policija koja je pokrenula istragu o slučaju koji je zapanjio Podgoričane. Da je akcija u toku potvrdio je u dopisu direktor Uprave policije Slavko Stojanović, dostavljenom Savetu za građansku kontrolu rada policije. U tom dokumentu, koji je na uvid imao portal IN4S, navodi se da je menadžer hotela tog dana obavestio policiju da je anonimno muško lice pet puta pozivalo na telefone recepcije i na engleskom jeziku saopštilo sledeće: - Nalazim se na četvrtom spratu hotela i u mojoj sobi se nalazi devojka koju sam vezao lancem. Želim da mi donesete invalidska kolica, kako bih devojku stavio u njih i izbacio iz sobe! Navodi se i da su potom u hotel stigli pripadnici policije i interventnog voda nakon čega je izvršen pretres sobe u kojoj se nalazio američki državljanin, kod koga nije pronađena ženska osoba, niti tragovi nasilja!? Međutim, iz hotela je brzo procurila informacija da se radi o pripadniku vojske SAD. - Ukazujemo da se policija oglasila tek nakon višemesečnog i upornog prozivanja od strane javnosti da se izjasni o mogućem slučaju zlostavljanja u hotelu "Premijer", kaže Gojko Raičević, urednik portala IN4S. - Podsećam da su po navodima medija pripadnici MUP-a zlostavljanu devojku zatekli vezanu, u očajnom stanju i ostali nemi nakon toga, a stvar se pokušala zataškati munjevitim dejstvom službenika ambasade SAD i Agencije za nacionalnu bezbednost. Zavera ćutanja i dalje je prisutna kada su u pitanju uprava hotela, tužilaštvo, američka ambasada i tzv. nezavisni mediji. Identitet devojke i njenog mučitelja su do danas ostali nepoznati.
Pročitajte još:IDEMO LI KA NATO? „Saradnja Srbije i NATO je sve intenzivnija i sadržajnija“NATO KOLJAČI: DŽems i DŽoan Moriarti otkrivaju istinu o događajima u Libiji
Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA