Najnovije

MANIJAK S NOŽEM: Suprugu ubo u grudi i leđa, a sinu rasporio stomak!

Kako je u sredu na svojoj službenoj veb stranici saopštilo Državno tužilaštvo Šibenik, stravičan zločin dogodio se u ponedeljak u porodičnoj kući na drniškom području.
Ilustracija (Foto: photl.com)

Ilustracija (Foto: photl.com)

Naime, 58-godišnji muškarac, pred očima maloletne dece zabio je nož u prsa svojoj vanbračnoj supruzi te joj je zadao još dva uboda u leđa. Kada je njihov 12-godišnji sin pokušao da pomogne majci, otac je i njemu nož zario u stimak, a sve pred očima sedmogodišnje ćerke. Uprkos teškim povredama, majka i sin su uspeli da pobegnu iz kuće te su zaštitu našli kod komšija koji su pozvali hitnu pomoć i policiju, koja im je spasla živote. Županijsko državno tužilaštvo u Šibeniku ovom 58-godišnjem monstrumu odredilo je jednomesečni istražni zatvor i terete ga za dva ubistva u pokušaju, te za kazneno delo povrede detetovih prava.
Pročitajte još:Milanović: Ovo je grozno, Hrvatska neće da učestvuje u akcijama protiv Islamske državeOVO JOŠ NISTE VIDELI: Makedonci prvi u svetu dobili „Ministarstvo soka“HRVATSKI ZLOČINAC POZIRA SA HITLEROM: Branimir Glavaš ispija Firerovo vino! (FOTO)
Izvor: Jutarnji list  

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA