Najnovije

Nikolić: Zarekao sam se!

BEOGRAD- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je izjavio za "Blic" da nema nameru da napušta Srpsku naprednu stranku, niti će na jesen napraviti svoju političku partiju.
Nikolić i Vučić (Foto: JuTjub)

Nikolić i Vučić (Foto: JuTjub)

"Ja sam se zarekao da nikada više neću biti član nijedne političke stranke osim Srpske napredne stranke", rekao je predsednik Nikolić. On dodaje i da nikad ne bi uradio ništa što bi štetilo lideru SNS i premijeru Aleksandru Vučiću, prenosi list. "Nikome više ne bih pomogao da ostvari politički uspeh osim Aleksandru Vučiću", rekao je Nikolić. "Blic" navodi da je vraćanje Skupštini zakona o prodaji državnih nepokretnosti, koji je Nikolić odbio da potpišse, samo dodatno potkrepilo priče da šef države osniva novu stranku. S druge strane, dodaje "Blic", Vučić je ovaj postupak Nikolića mirno prihvatio.
Pročitajte još:Odlaže se primena Zakona o specijalnom suduDAČIĆ: Eskalacija nasilja u Ukrajini alarmantnaDSS traži od Vučića: Penzije vratiti na nivo pre smanjenja!
"Imam puno poverenje u Nikolića. Uveren sam da mu ni na kraj pameti nije da osniva bilo kakvu stranku", rekao je tada Vučić. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA