Najnovije

OPA, BIĆE FRKE: Pašćete na zadnjicu kad vidite ko sve ulazi na "Farmu"!

Šesta sezona popularnog rijalitija “Farma” počinje 1. septembra na televiziji Pink, a među takmičarima naći će se deset poznatih i deset anonimnih učesnika.
Biće ludnica (Foto: JuTjub)

Biće ludnica (Foto: JuTjub)

Najveća zvezda nove sezone rijalitija navodno će biti sin Dragana Kojića Kebe, Severinin dečko Igor Kojić, a njemu će se pridružiti folk zvezda Seka Aleksić, voditelj Vlada Stanojević, manekenka Mina Milenković, modni stilista Neven Ciganović i drugi. Igor je još uvek u pregovorima oko ulaska u rijaliti, a ukoliko prihvati ponudu, producenti za njega imaju veliko iznenađenje – manekenku Irenu Ibrahimović, sa kojom je bio u vezi pre hrvatske pevačice, a onda i specijalnu gošću koja bi vikendom pevala na žurki - Severinu! – Igor i Seve planiraju svadbu za oktobar, tako da se on neće dugo zadržati u rijalitiju – otkrio je izvor blizak Kojiću. Seka Aleksić se, takođe, još dvoumi oko ulaska u Pinkov rijaliti, budući da u septembru planira godišnji odmor van Srbije sa suprugom Veljkom. Da podsetimo, osim “već viđenog” Kristijana Golubovića, uveliko se spekuliše da bi na imanje u Lisoviću mogla da se useli i Dara Bubamara, a kao jedna od potencijalnih učesnica se pominje i Zorica Brunclik.
Pročitajte još:Albanska seks bomba se okupala u beloj majici (FOTO 18+)BEOGRAĐANKA: Da li znate ovu srpsku porno zvezdu!? (FOTO 18+)KOD JK SVE PUCA: Da li je ovo najbolje telo srpske estrade? (FOTO)
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA