Najnovije

Fejsbuk: Glavaševa fotografija je neprimerena!

Sa društvene mreže Fejsbuk uklonjena je fotografija Branimira Glavaša na kojoj pozira sa flašom vina Fuhrerweinm na čijoj etiketi se nalazi lik Adolfa Hitlera. Fejsbuk je fotografiju zabranio označivši je kao neprimerenu.
Branimir Glavaš pozira uz Firerovo vino (Foto: Fejsbuk)

Branimir Glavaš pozira uz Firerovo vino (Foto: Fejsbuk)

Nakon uklanjanja fotografije ratnom zločincu izgleda da nije bilo jasno u čemu je pogrešio, pa je jutros objavio fotografiju portreta Josipa Broza Tita uz dve boce vina koje nose njegovo ime. "Smeta li vam vino sa imenom jednog od 10 najvećih zločinaca u istoriji sveta?", zapitao se Glavaš pored nove fotografije. Glavaš se nedavno fotografisao ispod slike još jednog ratnog zločinca iz Drugog svetskog rata, komandanta Ante Pavelića. Podsetimo, nakon što je Ustavni sud u maju ukinuo pravosnažnu presudu Vrhovnog suda od osam godina zatvora na snazi je ostala presuda zagrebačkog Županijskog suda kojom je zbog ratnog zločina u Osijeku Glavaš nepravosnažno osuđen na 10 godina. Pročitajte još:
HRVATSKI ZLOČINAC POZIRA SA HITLEROM: Branimir Glavaš ispija Firerovo vino! (FOTO)SVETSKE SILE STALE UZ HRVATSKU: Amerika stoji rame uz rame sa vama, moramo pobediti terorizam
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA