Najnovije

RASPAD DVERI: Glišić tvrdi da je Obradović "firer"!

Vladan Glišić i Boško Obradović već nedeljama nemaju nikakvu komunikaciju, a odnosi su još više zahladneli kada je Obradović otpustio Glišićevu suprugu Lidiju koja je radila u službi za odnose sa javnošću.
Vladan Glišić (Foto: Dveri)

Vladan Glišić (Foto: Dveri)

Glišić je potvrdio ove navode, ali nije ni prećutao ništa vezano za nekadašnjeg saborca i prijatelja Obradovića: "On se ponaša kao diktator koji stranku vodi kao da je privatna firma. Jedina smo stranka u kojoj predsednik nema pomoćnika ni zamenika. O svemu odlučuje sam, kao pravi firer. Istina je da je velika tenzija među nama, ali ne napuštam Dveri, izjavio je Glišić za beogradske medije i dodao da nije problem samo u njegovoj ženi i njenom otkazu: "Nije dao otkaz samo mojoj ženi, već je reč o još četvoro ljudi koji su otpušteni u julu jer Boško Obradović dovodi svoje ljude", ispričao je Glišić za Alo. Još jedna tačka razmimoilaženja ova dva lidera je i zajednički nastup koalicije DSS-Dveri. Obradović svim silama zagovara ovaj patriotski blok, a Glišić se tome protivi. Međutim, Dveri su ranije demantovale priče o bilo kakvom raspadu, tvrdeći da su to medijski spinovi. U Srpskom pokretu Dveri postoje različita mišljenja o daljem razvoju naše političke organizacije koja se nalazi u jednoj novoj i složenoj fazi i to je prirodno i normalno. Medijski napisi o podelama u Dverima nas definitivno raduju jer je to znak da smetamo i da je vladajući režim u strahu od nadolazeće snage Srpskog pokreta Dveri i Patriotskog bloka u celini - naveli su iz ove organizacije.
Pročitajte još:Mađari grade duplu ogradu ka Srbiji?Vučić: Bolje da odnose uređujemo sami nego da čekamo BriselSEKSI POLITIČARKA: Emina Jahović finansira Rasima LJajića?!
Izvor: Kurir / Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Šta je to malincizam

Zašto Srbi žele u EU? Oni će vam reći da veruju da će tako bolje da žive, jer će se naći u ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA