Najnovije

AFERA LOTO: Proverom softvera otkrivaju prevaru?

BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu predmet iz afere „loto“ vratilo je policiji da bi se uradilo dopunsko informaciono-tehnološko veštačenje, potvrđeno je u Višem tužilaštvu.
Loto (Foto: JuTjub)

Loto (Foto: JuTjub)

Kako prenosi Kurir, u narednom periodu treba da se uradi veštačenje softvera.

Velika sumnja

- Na taj način će se utvrditi da li je greška u loto izvlačenju bila slučajna ili je neko namerno tako isprogramirao softver - kaže izvor upućen u istragu. Podsetimo, loto izvlačenje u kojem se peti broj kombinacije najpre pojavio na ekranu, pa je tek onda kuglica s brojem 21 izvučena iz bubnja, izazvalo je veliku sumnju u nameštanje ove igre na sreću. Na ekranu je, takođe, bio prikazan i broj dobitnika s pet brojeva pre nego što je peta kuglica izvučena.

Greška u grafici

Iz Državne lutrije su saopštili da je izvlačenje bilo apsolutno regularno i da je posredi bila tehnička greška, odnosno greška u grafici koja nema veze sa samim tokom izvlačenja.
Pročitajte još:Starac Gavrilo: Proliće se krv u skupštiniSLEPA ULICA SRBIJA: Migranti odavde neće moći ni na sever ni na jug!Muftija Muhamed Jusufspahić poručuje migrantima da poštuju halal
Izvor: Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA