Najnovije

ONA MRZI PUTINA: Fiorina nudi Amerikancima rat protiv Rusije!

SAD - Karli Fiorina, republikanski kandidat za predsednika SAD-a, za tv mrežu Foks NJuz, izjavila je da bi ona znala "kako sa Putinom" za razliku od aktuelne vlasti.
Karli Fiorina (Foto: JuTjub)

Karli Fiorina (Foto: JuTjub)

"Svi su razgovarali i pregovarali s njim, ja ne bih pregovarala, nego bi pojačala vojne aktivnosti u baltičkim zemljama." - kaže Fiorina. Ona je istakla da bi u zemljama na Baltiku sprovodila agresivne vojne vežbe, te, kako ona shvata, Putina bi to nateralo da promeni mišljenje. "Nema razgovora sa Putinom. Mi moramo ustanoviti Šestu flotu, a zatim uspostaviti sistem protivraketne odbrane u Poljskoj." - kaže Fiorina, praktično nudeći Amerikancima rat protiv Rusije. "Sprovodila bih redovne agresivne vojne vežbe u zemljama Baltika, a paralelno bi otpravila vojsku u Nemačku." - kaže Fiorina.
Pročitajte još:RUŠE SVE PRED SOBOM: Oni su Putinovo najjače oružje!Amerika šalje „stare“ avione za borbu sa Rusijom
"Putin bi odmah razumeo šta to znači, shvatio bi taj signal. I šta mi imamo da pričamo s njim, već sve je rečeno." - kaže Fiorina. Fiorina je republikanski kandidat na aktuelnim predsedničkim izborima u Americi, a njeni izgledi za pobedu su nikakvi. Verovatno je nepostojanje šanse za pobedu i razlog ovakve "agresivne" retorike. Inače, Karli Fiorina je bivši generalni direktor poznate kompanije "Hewlett-Packard". Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA