Najnovije

(INTERVJU) Marian Tirvi: Devojka je uz mene, veza nam se zasniva na međusobnom poverenju

Ovu sezonu "Zvezde Granda" obeležili su više nego kvalitetni pevači. Među njima se našao i Marian Tirvi koji je pored svoga glasa publiku osvojio energijom i harizmom. Za mnoge je upravo on bio favorit. O utisicma koje je poneo sa takmičenja i svemu ostalom razgovarali smo sa Marianom.
Marian Tirvi (Foto: Jutjub)

Marian Tirvi (Foto: Jutjub)

Kakvi su Vam utisci o takmičenju? Da li ste zadovoljni onim što ste postigli? Zdravo svima! Prvo, moram da napomenem da sam jako zadovoljan svojim učinkom u "Zvezdama Granda", jer se prvi put prijavljujem i stigao sam do polufinala. To je ogroman uspeh za mene. Kakvi su Vam planovi sada, kada je takmičenje iza Vas? Što se tiče mojih planova za ubuduće, planiram da se posvetim komponovanju pesama i daj Bože, nastanku nekog novog hita. Tokom takimčenja pevali ste pesme na rumusnkom jeziku i mnogi su komentarisali da ih izvodite bolje od originala, koliko Vam imponuju takvi komentari? Naravno da mi imponuju takvi komentari publike. Mnogo ljudi iz Srbije nije upoznato sa rumunskim pesamama koje sam izvodio u takmičenju i drago mi je što sam ja bio taj koji je oživeo takvu vrstu muzike u Srbiji. Mnogo pohvala od strane žirija bilo je upućeno upravo Vama. Čiji komentari su Vam najviše prijali? Iskreno, komentari svakog člana žirija su mi prijali. Sve mi je to značilo da bih napredovao u daljem takmičenju i značiće mi u daljoj karijeri. Stoga im se ovim putem zahvaljujem od srca. Stekli ste puno obožavatenjki. Kako Vaša devojka reaguje na Vašu iznenadnu popularnost? Što se tiče obožavateljki, trudim se da bar preko društvenih mreža odgovorim svakoj na ukazanoom poverenju i čestitkama, a što se tiče moje devojke, ona je uz mene od samog početka i imamo vezu koja se prvenstveno zasniva na međusobnom poverenju, tako da i njoj prija moja popularnost. U medijima se pojavila informacija da niste u kontaktu sa ocem. Jedan ste od učesnika takmičenja koji nije koristio svoju porodičnu situaciju kako bi skrenuo pažnju na sebe? Što se tiče mog kontakta sa ocem i ostalih stvari iz mog privatnog života, ne bih da detaljišem i polemišem. Sve bih to ostavio za sebe i moje najbliže. Ono što Vas je izdvajalo od drugih je Vaš stil. Da li ste sami radili na tome ili ste imali nekoga ko Vas je savetovao? Mogu priznati da sam sam gradio svoj stil, jer sam to zapravo ja. Naravno, par blizih prijatelja je bilo svih deset meseci uz mene. Ukazivali su mi na greške, bodrili, jednostavno su bili uz mene. Kako vidite sebe za deset godina? S obizirom da sam veliki optimista, sebe vidim kao ostvarenog čoveka pre svega, zatim kao iskusnog pevača koji sa uživanjem radi ono što voli.
Pročitajte još:U SRED BELA DANA: Nikolija i Relja se „dovatili“! (VIDEO)OVO JE SVE SAMO NE DISKRETNO: Maca objavila spot prvenac (VIDEO)
Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA