Najnovije

STRAVIČNA SMRT NA KORIDI: Mladi bik proburazio čoveka u Španiji! (VIDEO)

Video koji je napravio posmatrač na letnjem festivalu u Španiji prikazuje trenutak u kom je mladi bik napao i ubio čoveka (29), što je četvrta smrt na ovom festivalu u roku od tri dana.
Previše se igao (Foto: JuTjub)

Previše se igao (Foto: JuTjub)

Migel Ruiz Perez (29) je učestvovao u šou u kom u Lerinu nastupaju atlete koji se nazivaju rekortadori. Oni se nadmeću sa bikovima izbegavajući njihove napade u poslednjem trenutku. Dok se nadigravao sa bikom, okliznuo se i pao u pokušaju da pobegne. Tada ga je bik probo rogovima, pa je nekoliko sekundi ostao zarobljen između bika i ograde, a tek onda, kad je već bilo kasno, pokušali su da mu pomognu. Na snimku se vidi i kako Pereza odnose kako bi mu ukazali pomoć. Nakon toga je prebačen u lokalnu bolnicu, ali je tamo proglašen mrtvim. Vlasti ovog grada sada razmatraju da li da obustave ovaj jednonedeljni festival. Perezova smrt četvrta je smrt koju je izazvao bik u poslednja tri dana na letnjim festivalima širom zemlje. Do sada su, samo u julu i avgustu, tokom festivala u ovoj zemlji bikovi usmrtili sedmoro ljudi. Pogledajte snimak na kom se vidi napad bika:
Pročitajte još:ZARATILI ZBOG IZBEGLICA: Bavarska optužila Austriju da propušta migrante u Nemačku!AMERIČKI GENERAL PRIZNAJE: Armija SAD je razbijenaNOVA PROVOKACIJA: Severna Koreja „napala“ Južnu – Amerika intervenisala
Izvor: independent.co.uk

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA