Najnovije

A MENE PROGANJA JEDNA ČUDNA ŽENA: Ovo je Jelena kojoj je Toma Zdravković posvetio pesmu! (FOTO)

Jedan od najvećih hitova legendarnog Tome Zdravkovića, pesma "Jelena", posvećen je Beograđanki koja trenutno radi za brojne televizijske serije i šou programe.
Jelena Zdravković (Foto: Jutjub)

Jelena Zdravković (Foto: Jutjub)

Jelena Zdravković po profesiji je stilistkinja koja danas živi i radi u Beogradu. Zaposlena je u jednom magazinu, na poslu je uvek okružena glumcima, pevačima i rijaliti zvezdama, ali ih ne doživljava kao javne ličnosti. Ova Beograđanka priznaje da je kafana njena velika ljubav. Svog sadašnjeg supruga Novicu Zdravkovića, inače rođenog brata Tome Zdravkovića, upoznala je na splavu. - Bila sam na jednom splavu sa društvom gde je Novica pevao. Uživala sam sigurno jedno dva sata u muzici, a da pevača nisam ni pogledala. Novica je, inače, pevač koji ne pozira već uvek sedi sa gostima. U jednom trenutku osetila sam nečiju ruku na mom ramenu, a kada sam se okrenula pomislila sam da je ta ruka idealna za moju ruku - opisala je Jelena sudbonosni susret sa suprugom u emsiji "Mojih 11000 priča". Novica i Jelena u braku su 28 godina i imaju sina Dušana. Pesma "O, gde si Jelena" nastala je, naravno, u kafani, a Toma ju je napisao kada se napio s Novicom. - Novica i ja samo se zabavljali i jednom smo se posvađali, ja nisam htela da idem negde s njim. On je otišao u kafanu i dobro se napio s Tomom. Tada je napisao pesmu, a kao što sve velike stvari veliki ljudi ostavljaju na salveti - i moja pesma je, igrom slučaja, nastala baš na salveti - ispričala je Jelena Zdravković.
Pročitajte još:Seve četiri godine nosi iste gaćice (FOTO)Šavija počastila svoje pratioce na Fejsbuku golim grudima (FOTO)
Izvor: Moja TV

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA