Najnovije

POGAZIO PRINCIPE: Čast mi je da pevam u Zagrebu!

Posle više od dve decenije lider „Riblje čorbe” najavljuje nastup u hrvatskoj prestonici, čime će ispuniti želju devojke Dubravke.
Bora Đorđević (Foto: JuTjub)

Bora Đorđević (Foto: JuTjub)

Bora Đorđević (62) je godinama ponavljao da nikad neće pevati u Hrvatskoj, čak je i optuživan za govor mržnje na nacionalnoj osnovi. Sada je pogazio principe. Kako prenosi Blic, on planira koncert u Zagrebu na nagovor devojke Dubravke, iako mu organizatori govore da bi to bio koncert visokog rizika. - Istina je da postoji ta ideja. Nije moja, a ne mogu vam reći čija je. U svakom slučaju, mogu da kažem da će mi biti čast da nastupim u Zagrebu. To će biti moj prvi koncert tamo posle mnogo godina, još od rata – rekao je veselo Đorđević. A kada smo ga pitali da li to radi na predlog devojke Dubravke, s kojom je u vezi godinu i po i s kojom planira brak, promenio je ton. - Ne želim o tome da pričam - kratko je rekao roker, koji inače odbija da govori o novoj izabranici i da s njom pozira za medije. - Znam da je ranije Bora imao tu ideju i da bi verovatno pristao ako bi ga tamošnje vlasti pozvale. Ali, sa mnom se o takvom koncertu nije dogovarao. Možda je o tome pričao s nekim drugim menadžerima, pa će s njima to sprovesti u delo. To svakako neće raditi sa mnom. A za ostalo pitajte njega, ili njegovu devojku, mislim da mu ona sad menadžeriše – rekao je odsečno Gane.
Pročitajte još:Maca bez diskrecije: Gole grudi u TV emisijiSvi se pitaju ko to golu Tijanu Ajfon hvata za grudi! (FOTO)OTAC SLOBODANA VASIĆA: Nisam ga tako učio, moj sin treba da odgovara što je premlatio verenicu!
Izvor: Blic

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA