Najnovije

Štrajkuje glađu jer ne može da dobije posao od maminih i tatinih sinova!

Medicinski tehničar Đuro Medić (20) započeo je juče ujutru štrajk glađu ispred Opšte bolnice u Pančevu zbog nemogućnosti zaposlenja u ovoj zdravstvenoj ustanovi, iako je u njoj završio stažiranje uz sve pohvale. Kako kaže, sedeće ispred Upravne zgrade pančevačke bolnice dok neko od nadležnih ne razgovara sa njim i ne obeća mu da će za njega biti posla.
Đuro Medić (foto: Fejsbuk)

Đuro Medić (foto: Fejsbuk)

Teška finansijska situacija u porodici sa bolesnim roditeljima i bratom srednjoškolcem naterala je Đura Medića da posao traži na pločniku ispred pančevačke bolnice sa transparentom: "Štrajkujem glađu jer u pančevačkoj bolnici ne mogu da dobijem posao od tatinih i maminih sinova, veza i vezica i onih koji plate za radno mesto, da prehranim bolesne roditelje i maloletnog brata. Neću milostinju, hoću da radim!" Navodno, nakon završene srednje medicinske škole, Medić je nekoliko puta pokušao da se zaposli u struci, ali svaki put je bio odbijen. Umesto u zdravstvu, on radi za dnevnicu na gradilištima u Pančevu i okolini. Inače, porodica Medić poreklom je iz Vukovara.
Pročitajte još:SUDIĆE SE OVK ZLOČINCIMA: Zeleno svetlo za Specijalni sudKosovska policija iseljava srpsku porodicu iz stana u Kosovskoj Mitrovici
Izvor: Novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA