Najnovije

Umrećete od smeha kad čujete koju svetsku zvezdu produkcija želi u "Parovima"!

Deluje nestvarno, ali izgleda da je produkcija TV “Hepi” ozbiljno shvatila zadatak da nova sezona rijalitija “Parovi”, koja startuje uskoro, dobije potpuno novi karakter.
Bahanalije u "Parovima" (Foto: TV Hepi printskrin)

Bahanalije u "Parovima" (Foto: TV Hepi printskrin)

Svesni da ih je prethodna sezona “Parova” vinula u vrh, produkcija TV “Hepi” ne pita za troškove, u nameri da zadrži visoku poziciju. Iz tog razloga, tim za kasting na sve načine pokušava da ubedi Snup Doga da dođe u Srbiju. - Želimo da ovaj rijaliti bude potpuno novih razmera i da pređe granicu Balkana – rekli su iz “Hepi” televizije. - Jasno je da se za velike zvezde mora izdvojiti veliki novac, pa čak i ispunjavati njihovi hirovi, posebni uslovi. Ali, to su sve uslovi dobrog kastinga, od kojeg očekujemo rezultate. S obzirom da je Snup Dog rekao da bi rado došao u Srbiju, a već je imao iskustvo sa našim ljudima, pa čak i poslovnu saradnju, očekuje se da će “Hepi” moći da ispuni njegove uslove, ako se uzme u obzir da će u rijalitiju imati svetsku zvezdu. Nepoznanica je da li bi ovaj muzičar imao poseban ugovor, kojim bi se obezbedio koliko bi moralo da bude u rijalitiju, ili bi boravio dok ga publika bude želela.
Pročitajte još:IZNENAĐENJE: Zmaj napustio „Maldive“!Ovo su najveće srpske porno-zvezde!TEK DA PREKRIJE BRADAVICE: Odlepićete za ovim bikinijem
Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA