Najnovije

ACA LUKAS O RAZVODU: Ne propušta priliku da isproziva Šašića!

Domaći mediji danima bruje o razvodu poznatog folkera Ace Lukasa i Sonje Vuksanović. Pevač tvrdi da je, od svega objavljenog u domaćoj štampi, jedina istina to da se razvodi.
Aca Lukas (Foto: JuTJub)

Aca Lukas (Foto: JuTJub)

- Istina je da se razvodimo. Ali je od svega što je do sada objavljeno u štampi to i jedina istina. Znači, nisu u pitanju starlete, daleko bilo. Sonja mene poznaje i sigurno neće poverovati tim „baljezganjima“. Nisu leteli ni tanjiri, osim ako pisac te informacije nije gledao to veče neki naučno fantasticni film sa letećim tanjirima – rekao je Lukas. - Još jedna istina je da ja moju i uvek moju Sonju volim i voleću je do kraja života. Siguran sam da i ona mene voli. Međutim, u braku osim ljubavi ima još mnogo stvari koje brak čine stabilnim. Na nesreću, nas dvoje i pored tolike ljubavi nismo uspeli da nađemo zajednički jezik kada je moj posao u pitanju. Iz dana u dan razlike su bile sve veće i veće. Upravo su te razlike između njih dvoje, ističe Lukas, postale tolike da na kraju nisu mogli da pređu preko njih. - Na kraju su ove razlike postale nepremostive i to je pokvarilo naš celokupan odnos. Verujte mi, to je zaista bio ogroman problem, iako možda vama ovako opisan možda ne izgleda. Ali na žalost jeste. Ogroman! Poštovanje je ono što sigurno ostaje, dodaje Aca i ponavlja još jednom da on Sonju voli kao prvog dana. - Za razliku od pojedinih očeva koji ne poštuju majke svoje dece, pa kada dođe do rastanka oni pljuju po njima iz sve snage, ja nisam takav i nikada neću biti . Tako da sam zbog te svoje osobine ostavio mnoge zlonamerne medije uskraćene za brakorazvodnu pljuvačinu svojstvenu našim „estradnim mužjacima“. Gospodo, ja se izvinjavam, ali vi svakako za to imate dežurnog komentatora Sonje i mene gospodina Ž.Š. – rekao je Lukas, aludirajući na Sonjinog bivšeg muža Željka Šašića. - A što se mene tiče kada je reč o Sonji, reći ću vam jednu jedinu i pravu istinu: Sonja je jedna sjajna žena, majka, veliki laf, radnik i drug. Ona je bila moj najveći oslonac, moja podrška i moje sve. A pre svega moja najveća i doživotna ljubav , majka mog mezimčeta Viktorije. Želim joj svu sreću ovog sveta - završava Lukas svoju ispovest.
Pročitajte još:Sonja odvodi Lukasovu ćerku u NemačkuPUKLA U MALDIVIMA: Ejmi kečapom prskala sve oko sebe a onda joj je Saša Grom uradio ovo! (FOTO)
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA