Najnovije

Počinje Farma 6, evo ko su učesnici

Nova sezona popularnog rijaliti šoua "Farma" počinje u četvrtak, 27. avgusta, a mediji otkrivaju učesnike ovog šoua. Među učesnicima naći će se manekeni, starlete, pevači kao i neke ekscentrične ličnosti koje su poznate javnosti.
Farma 6 (Foto; Fejsbuk)

Farma 6 (Foto; Fejsbuk)

Bivši inspektor i bodi bilder Lepimir Bakić navodno je jedan od novih učesnika. U javnosti ga se svi sećaju kao policajca koji je u rijalitiju "Sladak život " pokazao zadnjicu prilikom depilacije. Takođe je poznat i po tome što je suspendovan iz policije nakon što su osvanule njegove fotografije sa žurke transseksualaca. Pored njega na spisku učesnika našao se nekadašnji žestok momak Kristijan Golubović. On je nedavno rekao,kako prenose mediji, da će "postrojiti" farmere i naterati ih da treniraju. Zatim, voditelj televizije Pink Vladimir Stanojević koji je u poslednje vreme bio u žiži interesovanja zbog sukoba sa bivšom verenicom Anom Marijom Žujević. Takođe na spisku novih učesnika našli su se pevačice Nela Bijanić,Danijela Stojiljković Ella, Gabrijela Gabi Pejčev. Ono što je privuklo pažnju mnogih su Milić Vukašinović koji bi trebalo da uđe na Farmu sa suprugom Suzanom. Zatim među njima su Anabela Atijas, maneken Rade Lazić, Radiša Miljković alijas Radašin, koji je javnosti već od ranije poznat, igračica Jelena Krunić, starleta Tamara Đurić, suprug i menadžer pevačice Tine Ivanović Zvezdan Anđić i estradni menadžer Bata Paligorić. Među njima će se naći i Marko Miljković kojeg publika pamti iz prve sezone "Velikog brata".
Pročitajte još:Srbi sa Kosmeta prodaju poštolje zbog porezaSKUPE SEKSI ŽURKE: Tajkunov sin na Soraju i Željku za deset dana potrošio 56.000 evra
Izvor; Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA