Najnovije

Brosnan: DŽems Bond će biti ili homoseksualac ili crnac!

SAD - Pirs Brosnan, najpoznatiji po ulozi DŽems Bonda, dao je interesantnu izjavu magazinu "Details" o nastavku serijala o najpoznatijem tajnom agentu, DŽems Bondu.
Pirs Brosnan kao DŽems Bond (Foto: JuTJub)

Pirs Brosnan kao DŽems Bond (Foto: JuTJub)

On je pričao o tome kako su mu dosadile jednolične uloge, te da bi voleo da nešto promeni u svojoj karijeri, a na pitanje novinara koliko bi voleo da ponovo igra DŽems Bonda, Brosnan je odgovorio potvrdno, ali i izrazio sumnju da će se to desiti. "Ja bih prihvatio svakako, ali mislim da glavni producent, Barbara Brokoli, bi bila protiv takve ideje." - kaže Brosnan. "Znajući kako se razvija serijal o Bondu i da uvek pokušavaju nečim drugačijim da privuku publiku, ne bi me čudilo da sledeći Bond bude ili homoseksualac ili možda čak crnac!" - kaže Brosnan. Brosnan je rekao da ideja da bude crnac nije loša, kao i da smatra da bi to mogao biti glumac Idris Elbab, aktuelna glumačka zvezda u Velikoj Britaniji. Podsećamo, Pirsa Brosnana u ulozi DŽems Bonda je zamenio Denijel Krejg.
Pročitajte još:Seksi Una Grujić na letovanju voli da se guzi i sunča u toplesu! (FOTO)OPASNO PO SRCE: Stanijina guza jedva stala u kadar! (FOTO)
Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA